Monday, November 12, 2007

Italiensk rykte x 2

Liverpool interessert i fransk forsvarsspiller i Italia. Liverpool-eier interessert i italiensk lag.

 I følge TribalFootball melder avisa Daily Star at Liverpool forbereder et bud på den franske forsvarsspilleren Jonathan Zebina som for tiden tjener sine grunker i italienske Juventus.

I følge Wikipedia er hans nåværende rolle i laget høyreback, men han kan også spille stopper, og startet opprinnelig karrieren som spiss. Benitez skal være villig til å legge £3m på bordet for spilleren som også skal tiltrekke seg interesse fra Aston Villa, West Ham og Tottenham.

 Den ene av våre to amerikanske eiere, Tom Hicks, skal være interessert i å kjøpe seg inn som eier av den italienske hovedstadsklubben Roma, melder Goal.com.

Rikingen vår skal ha en formue på godt over en milliard dollar og skal være ivrig etter å spre sine penger over flere fotballklubber enn Liverpool og jobber nå med å få Roma-president Franco Sensi til å selge seg ut av klubben. Hicks skal ha gjort sin interesse kjent for en god stund siden og er nå klar for å øke trykket på de nåværende eierne.
Hicks er, som vi vet, allerede eier av Southwest Sports Group - firmaet som eier blant andre Texas Ranger, Dallas Stars og the Mesquite Championship Rodeo.

Om Hicks kjøper seg opp i italiensk fotball blir det som første utenlandske eier i Serie A - og spør du meg er dette kun til det gode for Liverpool. Det vil helt sikkert gjøre det enklere for oss å hente talenter fra italiske fotball og ikke minst utveksling av spillere på lån mellom klubbene.

1 comment:

  1. Hvis Hicks kjøper seg inn i Roma må han først selge seg ut av LFC, da det ikke er lov å "eie" mer enn en klubb som spiller i samme liga/turnering..

    mvh mr.RUSH

    ReplyDelete