Wednesday, November 21, 2007

Ryktebørsen: To franske spisser?

Liverpool skal vise interesse for to unge, franske spisser som spiller for Lyon.

 I følge Sportingo melder flere medier at Liverpool skal være interessert i de to Lyon-spillerne Hatem Ben Arfa og Karim Benzema.

De to unge spissene skal ha vært linket til de fleste lagene som spiller i Champions League, og et totalbeløp for begge på £40m har blitt nevnt.

Ben Arfa er 20 år, har kommet gjennom systemet hos Lyon, og fikk sitt gjennombrudd på førstelaget for omkring to år siden. Han har scoret 15 mål på 22 kamper for Frankrikes U21-lag, sammen med blant andre Karim Benzema.

Benzema er også 20 år, både spiss og mulig ving på begge sider, og har debutert på Frankrikes A-landslag.

 I følge bloggen Soccerlens skal Newcastle jobbe for å forsterke forsvaret sitt, akkurat som vi trenger. De skal se på skotske Rangers' Alan Hutton (23). En spiller som visstnok også Liverpool skal ha på blokka si.

Hutton er i følge Wikipedia præmert en høyreback og skrev under ny kontrakt med Rangers i sommer. Noe som vel kanskje gjør han både dyr og uaktuell?

 Avisa Birmingham Mail forteller at Aston Villa-manager Martin O'Neil likevel IKKE er spesielt opptatt av å kjøpe Scott Carson til Aston Villa i Januar. Carson har imponert som lånespiller i Birmingham-klubben, og har til og med fått sin England-debut. Men O'Neil sier det ikke har vært noen konkrete samtaler mellom Villa og Liverpool..

- Vi har en avtale som gjelder for en sesong. Og det er det. Vi er fornøyd med denne avtalen. Men hvis Liverpool kommer og vil snakke med oss (om avtalen), blir det en annen sak. Vi har ikke satt oss ned og snakket om hans langsiktige framtid, sier O'Neil til avisa.

No comments:

Post a Comment