Tuesday, November 6, 2007

Stadion godkjent, nye transferrykter

I følge blant andre irske Evening Echo og BBC har Liverpool endelig fått godkjenning til å bygge sitt nye stadion fra etaten for byggesaker i bystyret.

Dermed gjenstår bare en endelig godkjenning fra statsråd Hazel Blear før man kan sette den første spaden i jorda og bygge Nye Anfield i Stanley Park, med en prislapp på svimlende £400m.

Dette er en godkjenning av byggesøknaden for et stadion med plass til 60.000 seter, men vi vet at våre nye eiere vil at dette skal utvides til godt over 70.000 innen kort tid, og kanskje før åpningen i 2011.

Ryktene om Sunderland-spiss Kenwyne Jones fortsetter å øke i styrke. The Mirror melder at Liverpool kommer til å legge inn et bud på £12m i januar, og eventuelt la Peter Crouch gå andre veien.

- Det er ikke så mange "target men" der ute, og at Kenwyne er rask og er god med ballen gjør ham åpenbart interessant for andre klubber, sier Sunderlandmanager Roy Keane, i følge avisa.

I forrige måned omtalte jeg spilleren Jeremy Menez, Monacos offensive midtbanespiller, som skal være interessant for Benitez.

Dette skal i følge TribalFootball være en spiller som ville være aktuell for å hente neste sommer, men nå skal italienske Gazzetta dello Sport ha meldt at Inter, som også skal være svært interessert i spilleren, har fått masse penger tilgjengelig i januar.
Dermed anser avisa det som nødvendig for andre interesserte klubber å få ut fingeren og legge inn konkrete bud. Både Liverpool og Manchester United skal ha forhørt seg om spilleren den siste måneden.

No comments:

Post a Comment