Monday, November 5, 2007

Overgangsrykte: Juande

Flere nettsteder melder om flere unge talenter som kan være på vei til Anfield.
I følge AllThreePoints skal Benitez være villig til å tilby hele £8m for den 21 år gamle midtbanespilleren Juan de Dios Prados - med tilnavnet Juande, fra Real Betis.

Midtbanespilleren har kontrakt med den spanske klubben fram til 2010, men kan få problemer med å avslå et tilbud om såvidt mye penger, mener nettstedet. I Wikipedia-artikkelen om spilleren heter det at Benitez har tenkt å bruke spilleren som erstatning for Momo Sissoko nårog hvis han forsvinner.

Liverpool ser ut til å lede an i kampen om å få det store spisstalentet John Cofie fra Burnley. Nå skriver også seriøse The Times at vår klubb er det mest sannsynlige neste stoppestedet for den 15 år gamle spilleren.

Ungdomssatsingen på akademiet fortsetter og avisa mener å vite at sjefen der, Piet Hamberg og Rafa Benitez vil hente inn ytterligere fire unge talenter i januar, inludert den finske 16 år gamle midtbanespilleren Lauri Dalla Valle, to talenter fra Nederland og en fra Tyskland.

I følge Setanta Sports er vår tidligere assistentmanager Pako Ayesteran på vei til å bli ny assistent for Valencias nye manager Ronald Koeman. Vi får eventuelt bare ønske ham lykke til der.

Premiership Latest melder at Fernando Torres har blitt mye raskere frisk av skaden enn antatt, og skal faktisk være aktuell for tirsdagens kamp mot Besiktas.

Spør du meg er det dumt. Rafa burde heller spare ham noen dager til så han ikke får et tilbakeslag med skader igjen. La ham heller få sitt comeback mot Fulham på lørdag!

Hva synes du?

No comments:

Post a Comment