Friday, November 23, 2007

Får Benitez sparken?

Er Benitez og Liverpools eiere så uenige om veien videre at manageren sitter utrygt i stolen? Ung keeper på vei? Midtbanespiller på vei bort?

 Så har altså Rafael Benitez fått beskjed om å holde kjeft og slutte å sutre over mange på penger til spillerkjøp. Noe det har stått om i de aller fleste store britiske aviser i dag, blant annet i Daily Mail.

Etter å ha lest en del av det sitter jeg igjen med en konklusjon og ett spørsmål.

Konklusjon: Alt er ikke som det skal på Anfield og Melwood. Det er tydelig at kommunikasjonen ikke er helt som den skal. Våre nye eiere og Rafa har antagelig samme mål - å vinne trofeer, men de ser ikke nødvendigvis samme vei til målet.

Spørsmål: Er det sånn at Hicks og Gilletts beskjed om at man venter til desember med å diskutere spillerkjøp et signal om at de mener Rafa konsenterer seg for lite om laget han har og tenker for mye på spillerkjøp? Mener de altså at han bruker for lite energi på gjøre de spillerne han har bedre? Vil det i såfall si at han sitter utrygt i managerstolen?

Samtidig blir dette litt merkelig, sett i lys av våre eieres fagre løfter da de kjøpte klubben i våres. Da sa de at de hadde full tillit til Benitez og ville støtte ham - nesten uansett - når han kom med sine planer.
16. desember blir en spennende dato!

 Men til tross for uroen i vår kjære klubb fortsetter transferspekulasjonene å strømme på. Denne gangen om en ung keeper.

Det er Daily Mail som skriver at Benitez ønsker å styrke sin stall av målvakter, og at han - som mange andre klubber - er imponert over Mancester Citys 20 år gamle ballstopper Joe Hart.

Noe jeg finner noe merkelig, all den tid vi jo kjøpte erstatter for utlånte Scott Carson i sommer - i franske Charles Itandje.

 Så er det spanske Atletico Madrid som skal vise interesse for vår gode midtbanespiller Xabi Alonso, og som skal ha et ønske om å lokke ham tilbake til Spania.

I følge TribalFootball melder avisa DiarioSport at den spanske klubben ser Xabi som den ideelle løsningen for sin midtbane, og skal ha pengene til å overtale Liverpool til å selge.

No comments:

Post a Comment