Monday, November 26, 2007

Har Benitez forlatt oss?

Har Benitez mistet tålmodigheten og forlatt Liverpool FC?

 Nettstedet LFC Online melder seint søndag kveld at Rafa Benitez har forlatt Liverpool.

Nettstedet skriver at Rafa har kranglet med eierne om penger til kjøp av spillere i januar. Dette skulle løse seg når Hicks og Gillett kommer til Liverpool 16. desember, men i følge kildene til LFC Online har Benitez mistet tålmodigheten og forlatt klubben.

Det understrekes at dette ikke på noen måte er bekreftet, men at man venter en utvikling i saken på mandag.

 Og kanskje dette er resultatet av eiernes utfall mot Benitez i forrige uke. Uansett ble Rafa overrasket.

- Da jeg snakket med Mr. Hicks og også Mr. Gillett virket de svært, svært fornøyd og de forsøkte å forbedre alt mulig. Så det var noe overraskende for meg at noe har forandret seg de siste to ukene, sier han i følge TribalFootball.

 Og som det ikke var nok; natt til mandag skriver også seriøse The Times at Benitez ikke kommer til å overleve som manger etter sin krangel med våre mektige amerikanske eiere.

Denne avisa skriver imidlertid at Benitez ikke har noen intensjoner om å si opp jobben, men at han trolig blir ut sesongen, for så å få sparken, eller komme til en slags enighet med eierne.

La oss ikke håpe at dette resulterer i at Benitez bare stikker. Da vil trolig mye av sesongen være ødelagt. Han vil i så fall trolig dra med seg store deler av trenerapparatet og grunnlaget som er blitt bygget de siste åra. Men jeg velger å tro at dette kun er spekulasjoner og at Benitez står ved roret til han eventuelt får beskjed om å forsvinne.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment