Saturday, November 17, 2007

Mange transferrykter

Det siste døgnet har gitt oss mange spekulasjoner og transferrykter i avisene.

 I følge The Times skal Benitez hente minst to nye spillere til troppen sin i januar. I følge avisa er det snakk om en midstopper, som for eksempel tidligere omtalte Ezequiel Marcelo Garay fra Racing Santander - og en spiss. Avisa mener det er mest behov for en ny spiss, siden Peter Crouch er på vei ut. Men etter min mening er behovet for en ekstra forsvarsspiller minst like stort.

 Og i følge bloggen Sportingo er det mest sannsynlig tre forsterkninger på vei - nemlig våre gamle transfer-rykte-favoritter Gabriel Heinze, Alessandro Mancini og Ricardo Quaresma.

 Og som vi allerede har lest på Liverpool.no skal altså Bayern Munchen være interessert i vår sjef Rafa Benitez, melder The Times og Daily Mail. De lokker med mye penger på overgangsmarkedet, men det får han nok også fra våre amerikanske eiere. Så det skulle ikke være noen grunn for Rafa til å flytte på seg av egen fri vilje akkurat nå.

 Og i følge The Independent må Rafa Benitez selge spillere før han kan handle i januar. De mener også at Liverpool skal selge både Crouch og Scott Carson til Villa i årets første måned, i tillegg til å forsøke å finne en kjøper til John Arne Riise.

Og med dette kan jeg feire min bloggpost nummer 200!

No comments:

Post a Comment