Sunday, November 4, 2007

En manager under press?

Er Rafael Benitez under press i managerstolen på Anfield Road. Får han sparken i juni, og hvem skal eventuelt ta over?
Det er dagen derpå for Rafael Benitez og spillerne på Anfield, etter atter to poeng tapt. Og vi får blant annet vite at Liverpool i januar vil fortsette å hente inn unge talenter. Og News of the World forteller i følge Tribal Football at Benitez i januar er rede til å selge tre av sine seniorspillere - Peter Crouch, Momo Sissoko og John Arne Riise.

Rafa Benitez hevder imidlertid at han absolutt ikke er under press som manager.

Søndagstabloidene er imidlertid ikke sene med å kaste seg over og sparke et noen som ligger nede. Og Sunday Express kommer idag med en noe oppsiktsvekkende påstand. De mener nemlig å vite at Chelseas gamle sjef Jose Mourinho skal ha Liverpool høyt oppe på ønskelista over klubber han vil trene.

Da han gikk fra Chelsea i september sa han imidlertid at hans neste klubb ikke ville være engelsk. Men det var før Liverpool begynte å tape poeng, etter en god ligastart, og Champions League-avansement begynte å se ut som et fjernt håp.

The Sunday Express skal ha fra kilder nær Mourinho i Portugal at Liverpool er blitt lagt til en kort liste over klubber han kunne tenke seg å trene neste sesong. Og dem er det ikke mange av. Han vil nemlig kun ha en toppklubb med finansielle muskler til å konkurrere helt i toppen av europeisk fotball.

- Det er helt udiskutabelt at Liverpool er en av klubbene Jose kunne tenke seg å trene, sier kilden i følge avisa.

Mourinho fikk en ekstremt fet sluttpakke da han forlot Chelsea, blant annet for at han ikke skal være trener i England denne sesongen. Og det er ikke lenger siden enn forrige uke at han avslo et tilbud om å ta jobben i Valencia.
Hva tror vi? Skal våre nye amerikanske eiere kaste Benitez fra roret i juni og hente inn en annen kapasitet?
Hva synes du?

8 comments:

  1. Vel...

    trass i Jose's mange tirader mot 'Pool opp de siste par årene, så sier jeg, om det er opp til meg, ja takk til den resultatpotente portugiser!

    ReplyDelete
  2. jose skal til vaelencia da:S

    ReplyDelete
  3. Nei, Jose har takket nei til å bli ny trener for Valencia...

    ReplyDelete
  4. jose skal til valensia da!ididot

    ReplyDelete
  5. Vel, i følge Sunday Express har han takket nei til det tilbudet...

    ReplyDelete
  6. kommer han til Liverpool, så gråter jeg høyt og lenge.. det hadde vært et enormt tilbakeslag for en så tradisjonsrik og flott klubb som Liverpool er.

    ReplyDelete
  7. Det er tydelig at folket er veldig delt i synet på å eventuelt få Mourinho til Anfield. Mange er veldig postitive og mange er veldig negative...

    ReplyDelete
  8. morinhio skal til valenchia........for fan

    ReplyDelete