Tuesday, November 20, 2007

Ryktebørsen: Roman Riquelme?

Liverpool skal ha den godt etablerte argentinske midtbanespilleren Roman Riquelme i kikkerten.

 I følge bloggen til nettspillet Victor Predictor skal Liverpool være interessert i den argentinske landslagskompisen til Javier Mascherano - Roman Riquelme (Juan Román Riquelme). Jeg er litt i tvil om seriøsiteten til denne bloggen, men det er en godt skrevet og argumentert artikkel.

Riquelme skal ha røket uklar med Villareal-trener Manuel Pellegrini og skal bli fulgt med interesse av minst fem klubber.

Spilleren skal være tilgjengelig for omkring £6m, som også var beløpet som nesten tok ham til Atletico Madrid denne sommeren.

Riquelme er en offensiv midtbanespiller på et høyt internasjonalt nivå, og den lave prisen kommer antagelig av hans alder på 29 år. Og hvor mange gode sentrale offensive midtbanespillere har vi egentlig, bortsett fra Steven Gerrard? Vi har Lucas Leiva, som er for ung til å spille fast på førstelaget ennå. Men hvem andre? Hva mener du?

 I kjølvannet av ryktene om at Bayern Munchen skal ha vært interessert i å hente Rafa Benitez, mener The Mirror å vite at Benitez vil kreve penger for å hente Racings unge argentinske midstopper Ezequiel Garay.

Avisa mener at Benitez' avslag av tilbudet fra Bayern gjør at han får mer å rutte med av friske dollars. Racing Santander skal imidlertid ha hengt en prislapp rundt spillerens hals som viser £14.2m.

 Samtidig meldes det om noe som kanskje gjør at at framtidige Liverpool-spillere tenker seg om en ekstra gang før de kommer. Sist uke ble nemlig Dirk Kuyt den femte Liverpool-spilleren som har hatt innbrudd i huset det siste halvannet året, melder The Independent.

Tidligere har både Jerzy Dudek, Peter Crouch, Daniel Agger og Pepe Reina blitt utsatt for det samme.

Innbruddet skjedde sist torsdag etter at Kuyt hadde reist på oppdrag for landslaget hjemme i Nederland.

 I dag melder Liverpool.no at Manchester City skal gjøre klart et bud på £8m for Peter Crouch, og viser til Lancashire Evening Post som kilde.

2 comments:

  1. Nå er det vel City og ikke United som er interessert i Crouch. ;)

    ReplyDelete
  2. Det har du selvsagt helt rett i! Rettet nå! ;o)

    ReplyDelete