Sunday, November 18, 2007

Ryktebørsen: Nederlandsk superspiss?

Liverpool på jakt etter nederlandsk superspiss? Kontrakt for Javi?

 Så kom endelig ryktet jeg har ventet på skulle dukke opp. Det er riktignok det ikke like etterettelige nettstedet TribalFootball som melder om interesse for den nederlandske spissen klaas-Jan Huntelaar.

De skriver imidlertid ikke hvor de har dette fra, og har ingen sitater på det, så det må nok taes med en klype salt, dessverre. Huntelaar er en svært god spiss som jeg veldig gjerne skulle sett på Anfield. Chelski og Arsenal skal visstnok også ha vært interessert en stund, mens Liverpool og Manchester City skal ha meldt seg på denne uka.

Bloggen FootballCorner melder imidlertid om den samme interessen for spilleren som skal ha laget smått utrlige 74 mål på 92 kamper siden han kom til Ajax i 2005.

Ajax skal være trygge på at de kan inkassere omkring £15m for landslagsspissen.

 Samtidig melder Lancashire Evening Post at Javier Mascherano skal være veldig nær å skrive under på en kontrakt som knytter han til Liverpool på permanent basis. Noe som også vil glede mitt hjerte. For dette er en spiller av verdensklasse!

Avisa mener å vite at Mascherano ønsker en kontrakt på bordet i løpet av en måned. Om ikke vil han se seg om etter andre alternativer. Men akkurat det synes jeg stemmer dårlig med det han har sagt tidligere om hva han synes han skylder klubben vår.

Se noen Huntelaar-høydepunkter her:

1 comment:

  1. Det mest interssante med collageb av Huntelaar i tillegg til alle de flotte målene, er det første klippet hvor vår egen Ryan Babel gjør et glimrende forarbeid. Sier ikke nei takk til nederlandsk samspill mellom Huntelaar og Babel i Liverpool!!!

    ReplyDelete