Saturday, November 3, 2007

Førstelaget - ellevte serierunde

Lørdag møter vi tabellnabo Blackburn. Hvem skal starte kampen?
Samme dagen som Liverpool skal til Ewood Park for å spille mot Blackburn, får vi nyhetene om at Barcelona skal være interessert i Javier Mascherano, i følge seriøse The Times.

Nok en grunn til at vi skal bruke Mascherano på vår midtbane som defensiv kjempe. Både for å vise at vi vil beholde ham, og for også eventuelt å drive prisen opp for interesserte kjøpere.

Liverpool ligger på toppen av bortetabellen, der Blackburn er på en tredjeplass. På hjemmetabellen ligger de imidlertid to plasser over oss.

Bakerst er det egentlig ikke mye å diskutere. Så lenge Daniel Agger er ute blir det Finnan, Carragher, Hyypia og Arbeloa som bør bekle rollene, i mitt hode. Det er bortebane, så da kan det være lurt å spare Riises offensive krutt til andreomgangen, om vi skulle trenge det.

På midtbanen har vi mistet Pennant for lang tid. Det betyr trolig at Gerrard igjen blir plassert til høyre. Noe jeg er i mot. Gerrard bør spille sentralt. Dessuten bør Mascherano spille sammen med ham. På høyresiden bør vi gi Benayoun sjansen, mens Babel bør starte på venstre, så kan Kewell eventuelt få komme inn etter hvert.

På topp bør vi starte med Kuyt og Voronin.

Benken:
Itandje, Riise, Kewell, Lucas, Crouch.

Troppen, i følge BBC: Reina, Finnan, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Riise, Aurelio, Benayoun, Babel, Gerrard, Sissoko, Mascherano, Lucas, Crouch, Kuyt, Voronin, Itandje, Kewell, Hobbs.

Hva synes du?

1 comment:

  1. du kan umulig mene at kuyt og voronin skal starte på topp. De er alt for like, og har aldri blitt en suksess sammen. Temmelig sikker på at crouch starter sammen med kuyt på topp.

    ReplyDelete