Friday, November 16, 2007

Klart for bytte av midtbanespillere?

Liverpool skal være på jakt etter flere midtbanetalenter, og flere av det samme slaget kan forsvinne ut.

 Liverpool skal i følge Sky Sports være på jakt etter Athletico Bilbaos svært gode midtbanespiller Javi Martinez (Javier Martínez Aguinaga). Sist sesong var hans første i La Liga, men han hadde en svært god debut, og har fortsatt på samme vis også denne sesongen.
Da han kom til Atletico som 18-åring for £4,2m var det mange som reagerte. Men nå er det flere store lag som er etter 19-åringen som også spiller for Spanias U21-lag. Nå skal imidlertid prisen ha steget til hele £17m, i og med at han har fire år igjen av sin kontrakt med den spanske klubben.

Men nå er det jo sånn at Liverpool allerede er svært godt forspent med midtbanespillere. Vi har allerede både Javier Mascherano, Xabi Alonso og Momo Sissoko som kjemper om plassene der - i tillegg til kaptein Steven Gerrard.

 Og som vi har meldt tidligere er Momo Sissoko misfornøyd med tilværelsen på Anfield, og kan godt være på vei ut allerede i januar. Bloggen Sportingo går faktisk så langt at de sier det er Rafa Benitez' feil at Sissoko ikke har lykkes på Anfield. Bloggeren mener Sissoko er en spiller av er en spller med potensial til å bli av verdensklasse, men ikke har fått nok og riktig oppfølging.

Premiership Latest mener å vite at klubber som Everton, Inter og Juvents er interessert.

 Og om ikke det skulle være nok skal Liverpool også ha et godt øye til Martinez' lagkamerat Fernando Amorebieta, som vi også tidligere har rapportert om. Og Sky mener å vite at et dobbeltkjøp ikke er usannsynlig.

 I dag skriver Daily Mail at Peter Crouch vil bli "auksjonert" bort i januar. Liverpool skal ha bestemt seg for å selge til høystbydende etter at Benitez ikke har mer tålmodighet med spissen. Avisa antyder at prisen skal ligge på omkring £10m.

Sportingo mener imidlertid å vite at Crouch er misfornøyd med at Benitez har gitt ham en prislapp på £15m. Og ifølge Newcastle United Blog skal skjærene fra nord-øst være svært interessert.

Dette finner jeg nokså rart, sett i lyset av Crouch innsats de få gangene han har fått sjansen den siste tiden. Hva mener du?

No comments:

Post a Comment