Monday, November 26, 2007

Ryktebørsen: To stoppere linkes

Liverpool blir linket til to forsvarsspillere. Opprør blant spillerne? Rafa bare dager unna å få sparken?

>>> I følge flere forskjellige rapporter skal Rafas muligheter til å handle i januar være avhengig av hvor mange spillere som blir solgt, og hva vi får for dem. Likevel fortsetter det å komme mange spekulasjoner om kjøp og salg av spilleren.

Den siste er Tyrone Mears, Derbys back som kan spille i alle posisjoner bakerst, skal ha vekkets Rafas interesse. Dette til tross for at Derby ligger nederst på tabellen. Den offensivt anlagte backen, som også tidligere har spilt for West Ham, skal være tilgjengelig for omkring £4m i følge The People.

>>> Og en annen forsvarsspiller linkes også i dag. The Mirror skriver at Benitez ønsker å gi Inter Milan kamp om underskriften til Chelseas Ricardo Carvalho.

Chelsea skal ha diskutert en avtale med Milan for spilleren, men Benitez vil gjerne også være med å "snakke". Carvalho skal være på lista over stoppere som Benitez ønsker seg sammen med Kahka Kaladze og Ezekquiel Garay.

Men med våre nye eieres kjøpestopp kan gjøre at vi går glipp av denne muligheten.

>>> I den samme artikkelen fra avisa står det også at det er et spilleropprør på gang på Anfield. Flere av spillerne vil nekte å skrive under nye kontrakter så lenge forholdene i klubben ikke roer seg.

Blant annet skal Javier Mascherano være lite villig til å skrive under på noen avtale som binder ham til klubben så lenge Rafas framtid i klubben er usikker.

Og i avisa The Daily Star heter det at både Xabi Alonso, Fernando Torres, og Pepe Reina også vil vurdere å flytte på seg om Rafa forsvinner.

>>> Framtiden til vår kjære manager Rafa Benitez er i følge mange medier svært usikker. Og i følge The Soccerblog, som igjen referer til the Guardian, kan han bare være 20 dager unna å bli sparket.

Avisa mener at hans skjebne vil bli avgjort av lagets prestasjoner i Champions League, og at transferbudsjettet vil bli svært begrenset om vi ikke tar oss videre.

Men i følge Sky Sports ville han ikke på dagens pressekonferanse snakke om annet en Porto-kampen.

Dersom du støtter vår manager kan du nå gå inn på en underskriftskampanje for å beholde Rafael Benitez i Liverpool og gi din stemme!

No comments:

Post a Comment