Sunday, January 6, 2008

Benitez' framtid usikker

Tirsdag møter Rick Parry Hicks og Gillett i USA for å diskutere Rafa Benitez' framtid.

Det har kommet en rekke meldinger om at vår managers framtid i klubben kan være svært usikker. I følge the Daily Mail er han redd for å få sparken. Utad sier han at han elsker klubben og vil bli så lenge som mulig. Men kilder nær ham sier at hans private uttaleleser er av en helt annen karrakter.

Og senere kom en ny artikkel i the Daily Mail som forteller at chief executive Rick Parry er på vei til USA for å diskutere trenerens framtid i klubben. Det offisielle temaet for møtet skal være det nye stadionanlegget i Stanley Park.

I følge Sky Sports skal Liverpool være interessert å signere en ung ghanesisk forsvarsspiller. Daniel Opare har imponert på sitt U17-landslag og blir sammenliknet med Kafu. Real Madrid og Milan er klubber som også er interessert, men Opare skal være mest interessert i å dra til Premier League.

Vår klubb skal ha fulgt hans utvikling en stund og skal være klar for å legge inn et bud for spilleren som spiller for klubben Ashanti og har en utkjøpsklausul på £1,5m.

3 comments:

  1. Vil bare si at du gjør en storartet jobb :) Fantastisk glad for at du orker å jobbe med denne siden ! :D

    ReplyDelete
  2. Håller med Torminho.
    Kollar din blogg varje dag och har den i min RSS-reader.

    Vad ska man säga om Rafa? Jag har alltid hållt honom om ryggen och försvarat honom. Men tycker kanske han är bättre som cup-coach än klara en hel säsong i P.L.

    Vet att det är som att svära i kyrkan, men OM Rafa får sparken så vore det intressant att se vad Mourhino skulle kunna göra med laget…

    ReplyDelete
  3. Tusen takk for oppmuntrende kommentarer. Dette er jo på en måte hobbyen min - altså å følge med Liverpool, også liker jeg å skrive og jobbe med nyheter, så da ga det seg sjøl når jeg plutselig fikk litt mye fritid.
    Jobber som journalist, og har et behov for å skrive også på fritida. Er ikke hver dag jeg synes det er like givende å gjøre dette, men andre dager er det så artig, så da holder jeg ut! Og alle disse positive kommentarene hjelper veldig! Tusen takk!

    ;o)

    ReplyDelete