Friday, January 11, 2008

Velkommen Martin!

Martin Skrtel har endelig signert kontrakt. Rafa med en konkurrent mindre. - Sissoko er katta i sekken.

Så, etter noen dager med venting etter den medisinske testen, ble altså omsider Martin Skrtel endelig klar. Og vi ønsker ham selvsagt hjertelig velkommen. Han har signert en kontrakt på fire og et halvt år, og blir sammenliknet med vår defensive konge - Jamie Carragher.

- Han er svært konkurransedyktig og har en svært god mentalitet. Jeg har sett ham i noen kamper og han minner meg om Carra, så dette er svært positivt for laget, sier Benitez i følge nyhetsbyrået AFP.

Liverpool måtte sette rekord for pengebruk på defensiv spiller for å sikre seg Skrtl. Han skal ha kostet omkring £6.5m - altså mer enn Liverpool noen gang har gitt for en forsvarsspiller.

Og så kan altså Rafa Benitez puste lettet ut etter at en av hans mest ryktede konkurrenter til sjefstolen i Liverpool har fått ny jobb. Jürgen Klinsmann annonserte i dag at han har tatt over jobben som manager i Bayern Munchen.

Klinsmann tar over når Ottmar Hitzfeld går av som trener 1. juli. Han spilte for klubben mellom 1995 og 1997, og vant både Bundesliga og UEFA Cupen.

Og det går fram og tilbake i overgangshistorien til Momo Sissoko. Liveverpoolfc.tv melder at Rafa har innrømmet at Momo kan forsvinne, og at 2-3 klubber er interessert. Forrerst i køen skal Juventus stå for å betale £13m til £15m .

Men i følge Goal.com sier tidligere Juventus-storhet Arrigo Sacchi at Juventus er i ferd med å kjøpe katta i sekken. Sacchi har ikke mye positivt å si om den tidligere Valencia-spilleren

- Jeg kjenner Sissoko godt og så ham mye i Spania, sier Sacchi som tidligere var trener for Atletco Madrid.

- Sissoko er en som stopper spillet - og vinner ballen, men han kan ikke spille fotball. Han har ikke kvalitet.

No comments:

Post a Comment