Wednesday, January 9, 2008

Ryktebørsen: Fernandez

Stort chilensk talent på vei fra Spania? Fullham dropper Kewell. Insua på utlån?

I følge The Telegraph skal Rafa Benitez være interessert i å hente inn Villareals unge midtbanespiller Matias Fernandez. 21-åringen er landslagsspiller for Chile, men har ikke klart å etablere noen plass på laget på de 18 månedene han har vært der. Men i følge Tribal Football skal Benitez være overbevist om at han kan få mer ut av talentet.

Fernandez er offensiv midtbanespiller, en playmaker som skal være en stor dribler og frisparkspesialist. Han kan også spille som spiss.

Han skal ha vært Chiles dyreste spillersalg noensinne da han gikk for omkring 60 millioner kroner i 2006 og i følge Alltid Fotball ble han på den tiden kåret til Amerikas beste spiller! Med andre ord antagelig et enormt talent som startet sin karriere i klubben Colo-Colo da han var 12 år.

Klubber som Lazio og vår Champions League-motstander Inter Milan skal også være interessert.

I denne videoen kan du se Fernandez sammenliknet med Ronaldinho:

Det ser ut til at Harry Kewell ikke vil forsvinne til Fulham, slik ryktene tidligere har sagt. Men i følge The Daily Mail har manager Roy Hodgson funnet ut hvor mye Kewell tjener. Og i følge avisa er det mer enn Fullham kan klare å bla opp med i måneden for australieren.

Dermed kan det se ut som om Kewell kanskje må gå ned i lønn om han skal finne seg noen ny arbeidsgiver. Personlig tror jeg ikke noen klubber på samme størrelse som Liverpool vil være interessert i en delvis avdanket 30 år gammel ving, og dermed må han godta lønnskutt for å få ny arbeidsgiver. Men dessverre blir han nok i Liverpool minst fram til sommeren.

Bloggen Talking Soccer melder at den spanske klubben Real Sociedad er interessert i å hente vårt unge talent Emiliano Insua på lån ut sesongen. Den unge argentinske venstrebacken har bare fått to førstelagskamper etter at han kom fra Boca Juniors i fjor.

Real Sociedad håper at tilbud om førstelagsspill skal friste nok til at Rafa Benitez lar unggutten få dra på utlån.

Rafa Benitez sier igjen at han ikke har noen intensjoner om å dra fra Liverpool og at hans uenighet med eierne ikke har påvirket denne holdningen.

Personlig vil jeg ikke tro at Rafas posisjon i Liverpool er trygg får det kommer en offisiell uttalelse fra våre eiere om at de har hans tillit. Og selv da er det kanskje vanskelig å være helt sikker. Vi kjenner jo det gode gamle siste klappet på skuldra før en manager får fyken. I dette gamet er det kun én ting som er helt sikkert: At ingen ting er sikkert!

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment