Tuesday, January 8, 2008

Hvor skal Sissoko?

Momo Sissokos dager på Anfield ser ut til å være talte, men flere klubber skal være interessert. Skrtl snart klar. Fortsatt usikkert for Benitez.

I dag kom altså meldingen om at Momo Sisoko setter pris på at Juventus ønsker ham. Men den italienske klubben er ikke den eneste som er interessert i vår afrikanske midtbanespiller.

I følge EatSleepSport skal Liverpool ønske å bruke ham som lokkemat for å hente Jermaine Defoe fra Tottenham. Tottenhamspissen har fått lite spilletid i høst og skal ha fått beskjed av sjefene på White Hart Lane om at han kan se seg om etter en ny klubb. Da trodde han at de fleipet. Samtidig kjenner Spurs-manager Juande Ramos Momo Sissoko godt fra sin tid i spansk fotball.
Det er helt klart at vi trenger en klassespiss i tillegg til Fernando Torres på topp. Jeg er ikke sikker på at Kuyt eller Voronin er det i lengden. Men jeg her heller ikke sikker på om Defoe er god nok. Hva tror du?

Og vår nye midstopper Martin Skrtel, som ennå ikke er blitt meldt helt klar fra offisielle kilder, har bestått en legesjekk. Og overgangen nærmer seg, og vil sikkert bli klar tirsdag kveld eller onsdag formiddag.

Her kan du se litt av vår nye stopper:


Forøvrig skal Liverpool være interessert i en annen forsvarer også. I følge Sportingo melder seriøse The Times at Liverpool er favoritter til å hente den 23 år gamle, offensive høyrebacken Alan Hutton fra Rangers.

Men når jeg sjekker The Times er siste melding derfra om Hutton at en overgang til Tottenham akkurat har gått i vasken og at Manchester United og Newcastle skal være vel så aktuelle klubber.

I the Daily Mail sin artikkel om Tottenhams interesse fra i fjor står det imidlertid at Liverpool er interessert i ham. Og i en enda tidligere artikkel om Hutton heter det at han er blitt kåret til verden 8. mest lovende unge talent i januarutgaven av World Soccer magazine.

Tidligere i dag skrev Liverpool.no om Rafa Benitez sitt utfall mot britiske søndagstabloider, der han forsikrer om at det som har stått om hans påståtte dårlige forhold til Hicks og Gillett er svært overdrevet.

Til tross for hans stadige forsikringer om at han skal bli lenge på Anfield, fortsetter britiske aviser - også seriøse The Times, å melde at hans dager er talte, seinest til sommeren. Som meldt i går er altså Rick Parry nå i USA for å møte våre eier, og offisielt skal de snakke om stadionplanene.
Avisa hevder kilder kan fortelle at Benitez' forhold til klubbens styre er dårligere enn noen gang. Han vil få jobbe ut sesongen men kilder - riktig nok ikke innenfor Liverpool, understreker avisa - fortsetter å hevde at Jürgen Klinsman er nestemann inn som manager.

2 comments:

  1. Ja, håper virkelig Defoe kommer inn! Har ikke peiling om han er den rette for Torres, men alvorlig talt, det meste er bedre enn Kuyt - Voron!

    Sissoko er for meg bare stallfyll og er den femte i rekken for midtbaneplassen. Håper bare andre klubber ikke har sett det samme som meg og mange andre har sett, så skal vi se at vi får noen pund for ham.

    ReplyDelete
  2. Jeg føler meg veldig lite sikker på Defoe. Han har fått lite spilletid i Tottenham og har vel aldri egentlig vært noen storscorer?

    Sissoko håper jeg forsvinner snart, for han er, som du sier stallfyll... ;o)

    ReplyDelete