Sunday, January 6, 2008

Luton - Liverpool 1-1

Søndag var det League One-laget Luton sin tur til å forsøke å stikke kjepper i hjula på Liverpool i FA Cupen.

Luton ligger hele 60 plasser under Liverpool i ligasystemet, men da jeg kom til kampen i starten av 2. omgang så det virkelig ikke ut som om avstanden er så stor. Og så vidt jeg skjønner var det ikke mye å skrive hjem om i første omgang heller.

Andre omgang starter med mye kriging på midtbanen som ikke fører mye med seg. Men i det 73. minutt blir det imidlertid endelig mål etter at hjemmelaget driter seg ut på midten, Andriy Voronin forsøker seg før Peter Crouch setter inn 1-0.

Men bare få minutter etterpå er det Luton som klarer å komme seg rundt på kanten og lagt inn. John Arne Riise scorer sjølmål med armen!

Kampen fortsetter uten at Liverpool klarer å etablere mye press mot Lutons mål, det er dessverre heller mer den andre veien det går.

Man skulle tro at Liverpool i hvert fall i teorien skulle spille over et lag som ligger så langt under i seriesystemet. I hvert fall skal forskjellen på to så kvalitetsmessig forskjellige lag vise seg over 90 minutter. Men det gjorde det ikke søndag. Det endte med 1-1 og omkampå på Anfield om halvannen uke.

Les kampreferat også hos Liverpool.no og VG.no/live!
Laget som startet: Charles Itandje, Steve Finnan, Jamie Carragher, Sami Hyypia, John Arne Riise, Yossi Benayoun, Xabi Alonso, Leiva Lucas, Ryan Babel, Peter Crouch, Dirk Kuyt.

Benken: David Martin, Andriy Voronin, Javier Mascherano, Nabil El Zhar, Jack Hobbs.