Saturday, January 26, 2008

Ryktebørsen: Pablo Aimar

Liverpool skal være interessert i Real Zaragozas argentinske midtbanstjerne.

I følge Liverpool Daily Post skal Rafa Benitez være interessert i å sikre seg sin tidligere elev fra Valencia, Pablo Aimar. Liverpool skal også tidligere ha vært interessert playmakeren som dag spiller han for Real Zaragoza.

28-åringen Aimar dro fra Valencia til Zaragoza i 2006 for £8,5m og skal ha blitt svært populær blant fansen etter overgangen. Men nå skal han ha et ønske om å spille i Premier League og Kevin Keegan skal også være interessert i å hente ham til Newcastle.

Benitez følger situasjonen spent og vil legge inn et bud på spilleren om prisen er riktig, melder avisa - om spilleren som Diego Maradona en gang mente kom til å bli verdens beste fotballspiller. Men transfervinduet stenger torsdag kveld. Penger skal imidlertid ikke være noe problem mener avisa - siden Momo Sissoko blir solg i løpet av helga for £9m og Hicks & Gillett er klare for å støtte Rafa med ytterligere midler.

Ja! Løp og kjøp! En perfekt erstatning for Sissoko, spør du meg.

Hva mener du?

2 comments:

  1. Heller Mascherano enn Aimar, men som Ole Brumm; Ja takk, begge deler!

    ReplyDelete
  2. Hva skal Liverpool med enda en midtbanespiller ? Det som trengs er vinger og spisser. Hele angrepsrekka, bortsett fra Torres, er jo elendige.

    ReplyDelete