Thursday, January 10, 2008

Ryktebørsen: Samir Nasri?

Liverpool skal være interessert i en ung fransk offensiv midtbanespiller. Momo Sissoko nær overgang. Ronaldo til England??

I følge bloggen Football Corner melder The Independent at Liverpool er interessert i Samir Nasri, en spiller Manchester City og Arsenal også skal være interessert i. Nasri er playmaker på midtbanen til Marseille og skal ha vist stor kvalitet i sitt spill den siste tiden.

Igjen blir det noe forslitte uttrykket "Den neste Zidane" trukket fram om den 20 år gamle spilleren som har fått sju landskamper for Frankrike, sin unge alder til tross. Sist sesong ble han kåret til årets unge spiller i den franske ligaen og har fortsatt å imponere denne sesongen.

Men prisen blir høy, og gjør det lite sannsynlig at han er noe transfermål før tidligst til sommeren. Marseille skal se for seg å få omkring £20m for talentet.
Her er en samling klipp med Samir Nasri:

Og i følge Liverpool Daily Post skal altså Momo Sissoko være svært nær en overgang til Juventus.

- Jeg er fortsatt Liverpool-spiller, men jeg forventer å komme med store nyheter ganske snart, skal han ha sagt til Radio Montecarlo.

Det skal i første omgang være snakk om en låneavtale, med opsjon på å kjøpe ham i transfervinduet til sommeren.

Dagens mest latterlige rykte må være at Liverpool skal være interessert i å hente gode gamle Ronaldo (ikke Christiano) fra AC Milan. Sportingo forteller at flere medier melder 31-åringen er på vei bort fra klubben. Men det brasilianske vrakgodset er det vel ikke så mange som er interessert i å ha på lønnsingslista, til tross for at han kan komme på free transfer?

Som Sportingo så fortreffelig skriver minner han i disse dager mer om Ronald McDonald!

Til slutt en interessant liste: Sportingo ba sine lesere liste opp hvilke spillere de aller mest ønsket at Liverpool skal hente. det resulterte i denne lista, i motsatt rekkefølge:

10) Matt Taylor (Portsmouth)
9) Nicolas Anelka (Bolton Wanderers)
8) Kaka Kaladze (AC Milan)
7) Morten Gamst Pedersen (Blackburn Rovers)
6) David Bentley (Blackburn Rovers)
5) Dimitar Berbatov (Spurs)
4) Micah Richards (Man City)
3) David Villa (Valencia)
2) Ricardo Quaresma (Porto)
1) Gabriel Heinze (Real Madrid)

Er du enig?

1 comment:

  1. For all del, Liverpool må ikke kjøpe Gabriel Heinze! Skjønner ikke hvorfor fansen vil ha han....?

    ReplyDelete