Thursday, January 24, 2008

Brasiliansk spiss til Liverpool?

Henter Liverpool en brasilianer fra spania før overgansvinduet stenger?

I følge Liverpool Daily Post skal Liverpool være i samtaler med den spanske klubben Sevilla om en overgang for den brasilianske spissen Luis Fabiano (Luís Fabiano Clemente). Det vil si: Det er ikke kjent hvilken klubb han er i samtaler med, men avisa mener det er Liverpool.

Spissen har scoret 13 mål denne sesongen, noe som gjør han til toppscorer i La Liga sammen med en annen spiller. Og brasilianeren sier han godt kunne tenke seg en tur til Premier League, med Everton og Manchester City som mest sannsynlige klubber sammen med Liverpool.

- Det er svært vanskelig for meg å bli i Sevilla. Forhandlingene for min overgang til England er kommet langt. Dette er min store mulighet, sier 27-åringen som kom fra Porto i 2005, i følge avisa.

Fabiano har en fortid med rykte som bråkmaker. Da han spilte for Sao Paulo i Brasil ble han kalt for "bad boy" etter en rekke krangler og utenomsportslige ting har ofte tatt oppmerksomheten bort fra hans gode fotballspill. På sine tre år som Sevillaspiller har han spilt 100 kamper og scoret 45 mål - en svært god scoringsprosent.

Her er en skrytevideo for Luis Fabio:


Dette er en slåsskamp han var innvolvert i:

No comments:

Post a Comment