Saturday, January 19, 2008

Nytt DIC-bud på Liverpool?

Historiene om at DIC vil overta hele klubben fortsetter å komme. Rafa Benitez kommer for første gang med innrømmelser. Talenter på lån?

Som vi har fått med oss den siste tiden er det altså brann i rosenes leir. Gillett er forbannet på Hicks for å komme med sine offentlige uttalelser om samtalene med Klinsmann; en manager som neppe ville være villig til å sitte som backup for Rafa Benitez. Han fikk trolig et tilbud, men valgte heller å gå til Bayern Munchen.
Alt dette - i tillegg til de rapporterte problemene med å refinansiere lånet som Gillett & Hicks fikk for å overta Liverpool, gjør det stadig mer sannsynlig at det kan gå mot slutten for våre amerikanske eiere. Og i dag melder altså selveste, seriøse BBC at Dubai International Capital (DIC) er klare for å komme med et bud for å ta over hele klubben og ikke bare kjøpe Tom Hicks' eierandel i Liverpool.

The Kop har også visst å vise sin motstand mot våre eiere, og har blant annet holdt opp bannere som sier "Dubai SOS! Yanks out". Og den innflytelsesrike nettsida Reclaim The Kop, er i ferd med å organisere en protest mot amerikanerte under mandagens kamp mot Villa.

I en pressemelding sier Reclaim The Kop at Hicks og Gillett ikke er "skikket til å bli assosiert med klubben vår" og at å presse dem ut er den eneste måten man kan redde Rafa Benitez på, melder Daily Mail.

Og i følge Daily Mail er DIC-sjef Mohammed bin Rashid al-Maktoum klar for komme med et bud på £500m for hele klubben. Et tilbud skal være i ferd med å bli lagt på bordet.

For første gang er nå Rafa Benitez villig til å innrømme at de utenonsportslige problemene i klubben påvirker lagets prestasjoner.

- Du kan ikke si at det som skjer utenfor banen ikke påvirker folk. Det er virkelig vanskelig, sier Benitez i følge Sky Sports.

- Dette har nå pågått noen måneder, og alt du ser og hører å tv, radio og leser i avisene er denne situasjonen, sier han videre.

I tillegg sier han selvsagt at ikke vil være med på spekulasjonene om hva som vil skje, men at han konsentrerer seg om neste kamp mot Aston Villa på mandag.

I følge Goal.com ligger det an til at Sebastian Leto og Nabil El Zhar går på lån til den spanske klubben Racing Santander. Klubben ligger på en - for dem - god sjetteplass i La Liga og ser de unge Liverpool-talentene som gode forsterkninger for å fortsette den gode sesongen.

Racing-styreformann Rancisco Pernia bekrefter at de er i disksjoner for å få spillerne på lån.

- Det er to spillere fra Liverpool vi er i samtaler om slik at de kan komme hit for resten av sesongen, skal Pernia ha sagt til Marca.

No comments:

Post a Comment