Thursday, January 3, 2008

Xabi ofres for Mascherano?

På et eller annet tidspunkt må Liverpool punge ut for å få sin argentinske midtbanespiller permanent på Anfield. Men må noen ofres for at det skal skje?

I følge den britiske avisa The Mirror har Barcelona gjort Xabi Alonso til et av sine viktigste transfermål for sommeren. I tillegg skal de ha Arsenals Alexander Hleb og Cesc Fabregas og Uniteds Christiano Ronaldo på lista for neste transfervindu.

Og i følge avisa vil muligens Liverpool være villige til å lytte til tilbud fra de spanske gigantene med tanke på penger for å sikre seg en permanent avtale med Javier Mascherano.
Jeg tror imidlertid at det er andre spillere som står lenger fram i køen ut av Anfield. Momo Sissoko vil etter min mening være enklere å ofre fra vår etter hvert noe overbefolkede sentrale midtbane. Xabi er en kvalitetsspiller vi bør holde på, men det er også viktig at vi sikrer oss Mascherano, men trolig vil det bli mye mer penger tilgjengelig til sommeren enn nå i januar. Eller hva tror du?

Og det kan bli vanskelig å holde på Javier etter at hans låneavtale går ut. Han er en god spiller som er interessant for mange klubber, til tross for prisen de må betale.

Han har sagt at han ønsker å bli på Anfield, men i følge forskjellige medier skal både Manchester City og Manchester United være interessert i ham, i tillegg til de italienske klubbene Juventus, Inter Milan og AC Milan, melder Sportingo.

No comments:

Post a Comment