Thursday, January 24, 2008

Kuyt til Hammers?

Kuyt i bytte med spiss fra West Ham? Tidligere Chelsea-spiss på vei til Anfield? Og mange andre deilige rykter og spekulasjoner...

Dirk Kuyt har denne sesongen ikke oppfylt forventningene foran motstandernes mål. Han har kun scoret tre mål i ligaen så langt, mens han har klart fire fulltreffere i Champions League.

Nå melder nettstedet Kop-TV at Rafa Benitez begynner å se seg om etter nye alternativer foran mål og har et ønsket om å gjøre en bytteavtale med West Ham. Mannen som skal ha fanget Benitez' oppmerksomhet er Hammers' Dean Ashton.

West Ham har imidlertid gitt Ashton en prisvurdering som ligger på hele £17m - noe som kan bli vel dyrt. Men nettstedet hevder Rafa har flere spillere han gjerne kvitter seg med for å får råd. Blant annet skal John Arne Riise, som Newcastle også skal være interessert i, være en interessant mann for Alan Curbishleys West Ham.

Ashton er opprinnelig et produkt av Dari Gradis Crewe Alexandra, en av naboklubbene til Liverpool og fungerte en periode som farmerklubb. I 2005 kom han til West Ham etter to år i Norwich. Totalt i karrieren har han scoret 98 mål på 255 kamper.

En annen spiss som kanskje kunne gjøre noe med måltørken til Liverpool - dersom vi ser bort fra Torres og Gerrard - er en spiss jeg alltid har likt. I følge nettstedet FansFC kommer det rapporter om at den tidligere Chelsea-spissen Eidur Gudjohnsen har kommet i søkelyset til Rafa Benitez.

Barcelonaspilleren har ikke klart å spille seg til fast på plass på laget - og det er kanskje ikke så rart med den konkurransen han har fått den siste tiden. Derfor tar han visstnok gjerne sjansen på å igjen imponere i Premier League, om han skulle få et tilbud.

Og ellers på ryktebørsen i dag skal Newcastles nye sjef Kevin Keegan være ute etter å sikre seg vår stolte stopperkjempe Sami Hyypia for £1m, melder Talkingsoccer, som også melder at Newcastle gjerne blar opp £6,5m for John Arne Riise. Manchester United skal være interessert i tjenestene til Javier Mascherano, dersom Liverpool ikke vil ha ham permanent, melder Sportingo. Og i følge samme kilde skal flere britiske medier melde at Steven Gerrard drar til Barcelona for £50m til sommeren - når Rafa Benitez får sparken - med Ronaldinho på vei til Merseyside. Noe som selvsagt KUN ER TULL! Og i følge TribalFootball melder the Telegraph at Liverpool ønsker å hente Shaun Wright-Phillips fra Chelsea med Xabi Alonso som lokkemiddel til å gå andre veien.

No comments:

Post a Comment