Wednesday, January 16, 2008

Ryktebørsen: Andrei Arshavin?

Liverpool skal ha vært interessert i russisk spiss, men går han isteden til en konkurrent? DIC på vei inn?

I følge den russiske avisa Sport Express skal Zenite St Petersburg-spissen Andrei Arshavin være på vei til Arsenal. Men stemmer det Sportingo melder har også Liverpool vært interessert i lagkameraten til Erik Hagen.

Spissen skal være verdsatt til omkring £12m og være en av Rafas favoritt-transfermål. Arsen Wenger er imidlertid også veldig interessert, og Arshavins agent innrømmer at det er klubber som har vist interesse.

- Vi har fått tre bud på Arshavin. De kommer alle tre fra sterke europeiske lag. Nå vurderer vi fordeler og ulemper med disse tilbudene, siden Andrei ønsker å spille i et annet land, sier agenten.

Tottenham og Marseille skal også være interessert i spilleren.

Avisa The Independent melder at Dubai International Capital (DIC), som ønsket å kjøpe Liverpool før Hicks og Gillett kom på banen, ikke har gitt opp håpet om en overtakelse.

Det meldes at det har oppstått dårlige toner mellom de to eierne etter at Hicks gikk ut og sa at de hadde hatt samtaler med Jürgen Klinsmann om å overta som manager. Og i tillegg har de problemer med å få refinansiert lånet de brukte til å overta klubben i fjor. I tillegg er det lite populært, om det stemmer, at eierne ønsker å legge deler av gjelda over på klubben.
Og i følge avisa går det rykter om at Hicks og Gillett har et salg av klubben på gang. En kilde - en større fotballinvestor, påstår at de i prinsippet har blitt enige om en avtale for å selge klubben for £350m.

De potensielle kjøperne kan være DIC - eid av sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum - som vi vet er en av verdens rikeste menn. Men avisens kilde hevder også at det kan være en annen investor - eller investorgruppe - bak overtakelsesplanene.

- På dette stadiet kan vi bare si "ingen kommentar", sier en talsmann for DIC.

En kilde internt i Liverpool FC skal også ha sagt at det "akkurat nå er vanskelig å si hva som egentlig foregår". Men at det skal være en voksende mistillit mellom styret som driver klubben fra dag til dag, og eierne.

No comments:

Post a Comment