Sunday, January 13, 2008

Ingen flere kjøp?

Blir det ingen flere spillerkjøp i januar? Nye spekulasjoner om Benitez, eierne og Mourinho. Spansk midtbanespiller linkes.

Rafa Benitez sier han ikke har behov for å kjøpe flere spillere i transfervinduet denne måneden. Samtidig sier han nok en gang at han føler seg trygg på at vi kommer til å få beholde Javier Mascherano.

Vi har hentet inn tidenes dyreste Liverpool-forsvarer i Martin Skrtel denne uka og det var også det Rafa har sagt at han ønsket seg.

- Vi er fornøyd med troppen. Vi trengte en midtstopper til, men de andre posisjonene på laget har vi nok spillere til, sier han i følge Premiership Latest til Liverpoolfc.tv.

- Vi vil fortsette arbeidet og er sikre på at han vil forsettte å være hos oss, sier han om Javier Mascherano.

Samtidig har altså spekulasjonene omkring våre eiere og Rafas framtid nådd nye høyder. I en artikkel skriver Liverpool.no at britiske søndagsaviser i dag forteller to forskjellige historier: Både at refinansieringen til Hicks og Gillett straks er i orden (The Times) - og at araberne i DIC står klare med store penger for å ta over (The Guardian).

Og i følge the Sunday Mirror og the Daily Mail skal Jose Mourinho ha kontaktet Hicks og Gillett gjennom en tredje person for å fortelle at han gjerne tar over som manager for Liverpool.

Han kan ikke komme til Liverpool før utgangen av sesongen på grunn av avtalen han inngikk med Chelsea da han sluttet der. Men han skal ha fortalt venner at han ønsker seg tilbake til England.

Avisa påstår til og med at Mourinho var nære å bli Liverpool-manager FØR Benitez ble ansatt.

Til tross for at Rafa Benitez altså hinter om at han ikke kommer til å hente flere spillere nå i januar spekuleres det videre i spillere. Og i følge Sportingo mener Sunday Mirror at Rafa skal være interessert i Barcelonas midtbanespiller Andres Iniesta.

I følge spekulasjonene skal også Chelsea være interessert i 23-åringen spanjolen som har vært i Barca siden han var 12 år. Men nå skal han være misfornøyd etter mange år i den samme klubben.

Hans evne til å spille i flere posisjoner gjør ham interessant, men jeg tror ikke det er på midtbanen vi kommer til å investere nå. Selv ikke om Sissoko skulle forsvinne.

1 comment:

  1. Har hørt at eieren av Dubaifirmaet, som vil kjøpe Liverpool for 5 milliarder, har vært Liverpoolfan i mange år.
    I så fall er han vel bedre skikket til å eie Liverpool enn et par amerikanere som (det virker i alle fall sånn) ikke vet noe om fotball, eller klubbens historie og tradisjoner.

    Selvfølgelig vil et nytt salg føre til nye omveltninger, men jeg mener det vil være bedre på lengre sikt!

    ReplyDelete