Thursday, January 17, 2008

Italiensk manager?

En italiensk manager blir linket til å ta over dersom Rafa trekker seg. Argentinsk ving på vei?

Stadig flere meldinger kan tyde på at det ikke er Rafa Benitez som har ansvaret på benken når neste sesong sparkes igang. Fiorentinas manager Cesare Prandelli har nå kommet med uttalelser som setter ham i forbindelse med sjefsjobben på Anfield.

Det er mange ting som tyder på at Rafa forsvinner. For eksempel: Spør man egentlig Jürgen Klinsmann om å være "backup"? Er en mann av hans kaliber villig til å være det? Nei! Derfor tviler jeg på at Hicks samtaler med tyskeren egentlig handlet om å være en reserveløsning. Men isteden valgte altså Klinsmann å gå til Bayern Munchen.

Min konklusjon: Benitez forsvinner når eierne har funnet en god nok - i deres øyne - erstatter.

I følge Goald.com skal Prandelli være en av italias beste trenere - og forleden ble han spurt om han kunne tenke seg å overta Liverpool.

- I fotball kan man aldri si aldri, svarte Prandelli.

I følge Football Corner skal Sky Sports melde at Liverpool er en av tre klubber som er klare for å legge inn bud på en argentinsk ving.

24 år gamle Jonás Gutiérrez spiller for Real Mallorca skal også ha vært et transfermål for både Liverpool og Portsmouth i fjor sommer. Men den gangen kom det ingen bud. Begge klubbene, i tillegg til Manchester City, skal imidlertid fortsatt ha speidere ute for å kikke på ham og hans utvikling.

Prisen blir antydet til å ligge mellom £7m og £9m. Når jeg forsøker å finne mer informasjon om ham på nettet sliter jeg imidlertid. Vet du noe?

1 comment:

  1. Helt grei spiller. Hurtig og sterk. Kan brukes på både høyre og venstre.

    ReplyDelete