Monday, January 14, 2008

Det siste klappet på skuldra?

Så kommer altså endelig eiernes støtteerklæring til vår manager, Rafa Benitez. Men er det et siste klapp på skuldra?
I dag måtte Hicks og Gillett krype til korset og innrømme at de faktisk hadde gitt Jürgen Klinsman et tilbud om å bli Liverpool-manager, om Rafa Benitez skulle få sparken eller forlate Merseyside av egen vilje til fordel for Real Madrid.

De forklarer dette med at de ville ha en backup-løsning fordi de hadde planer om å sparke Benitez dersom vi røyk ut av Champions League før jul, melder Liverpool Echo.

Samtidig sier eierne at spekulasjonene om at DIC igjen skal være klare for å kjøpe Liverpool kun er oppspinn i pressen. Men så mye oppspinn kan det neppe være, siden det faktisk var reelle forhandlinger i fjor om overtagelse av 15 prosent av klubben. Noe som strandet på grunn av prisen Hicks og Gillett krevde.
Det faktum at eierne våre faktisk innrømmer at de ville ha sparket Rafa om vi røyk ut av Champions League sier meg at Benitez' posisjon i klubben ikke er spesielt sterk, til tross for dette klappet på skuldra. Hva skjer om vi ryker ut mot Inter?

Det er også nokså selvmotsigende av Hicks & Gillett at de avfeier rykter i tabloidene om forsøk på overtakelse av klubben fra DIC, når de samtidig støtter seg på rykter i avisene om at Rafa Benitez kunne være på vei til Real Madrid - og derfor måtte finne en backup-løsning.
Hvilken manager er det som finner seg i at eierne faktisk hadde tenkt å sparke ham om vi røyk ut etter gruppespillet i Champions League? Betyr ikke det i praksis at han har kniven på strupen og uansett vil bli skiftet ut til sommeren? Hvordan kan en manager prestere og lage et godt arbeidsmiljø under slike forhold?

Her synes jeg våre eiere har opptrådt utrolig lite tillitsvekkende. De må bestemme seg - vil de Ha Benitez eller vil de ha noen andre?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment